Πολυθοδωράκης Ιωάννης- Νευροχειρουργός: Επιτεύγματα και διακρίσεις

Πολυθοδωράκης Ιωάννης- Νευροχειρουργός: Επιτεύγματα και διακρίσεις

29/11/2016

Πολυθοδωράκης Ιωάννης- Νευροχειρουργός: Επιτεύγματα και διακρίσεις

Διεθνή αναγνώριση, μέσα από τις επιτυχίες τους, κατακτούν καθημερινά οι Έλληνες γιατροί που συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια!
Στην λίστα των γιατρών αυτών που κάνουν υπερήφανη την χώρα μας συγκαταλέγεται και ο Πολυθοδωράκης Ιωάννης- Νευροχειρουργός. Πλήθος εργασιών του δημοσιεύονται διεθνώς. Είναι βραβευμένος για την προσφορά του προς την Παγκόσμια Εταιρία Σπονδυλικής. Είναι εκπαιδευτής Νευροχειρουργών και Ορθοπαιδικών σε Χειρουργικές Τεχνικές Σπονδυλικής Στήλης, σε διεθνή κέντρα. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα διακεκριμένο γιατρό, ο οποίος εκτός από επιτυχημένος χειρουργός, διετέλεσε Συντονιστής της Επιτροπής Μελών της Παγκόσμιας Εταιρίας Σπονδυλικής Στήλης και του Παραρτήματος Μεσογείου και Μέσης Ανατολής της Παγκόσμιας Εταιρίας Σπονδυλικής Στήλης.

Συναντήσαμε τον νευροχειρουργό Πολυθοδωράκη Ιωάννη στο 10ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μας μίλησε για τις επιτυχίες των Ελλήνων γιατρών στον τομέα της Σπονδυλικής Στήλης,αλλά και για τις προσπάθειες που γίνονται πάρα τις δυσμενείς επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Δείτε σε βίντεο

Copyright ©2021 Brain-Spine.gr. All rights Reserved

Powered by MayaGraphics