Είπαν για εμάς

Είπαν για εμάς

Διαβάστε τι είπαν για την Athens Brain and Spine Surgery

Πέπε Αικατερίνη
Πέπε Αικατερίνη 24/10/2017

Πριν την επέμβαση ένιωθα χάλια, πόναγα στο ισχίο, στο μηρό και στη γάμπα, πάρα πολύ. Ένιωθα κάψιμο στην οσφυϊκή μοίρα και με κρατούσε μακριά από πολλές δραστηριότητες. Στον 1 μήνα μετά την επέμβαση, νιώθω πολύ καλύτερα, δεν έχω πόνους και είμαι πολύ καλύτερα.

Λυκουρέση Αικατερίνη
Λυκουρέση Αικατερίνη 20/7/2017

3μήνες στο κρεβάτι από φρικτούς πόνους στη μέση (σπονδυλική στήλη). Μας συνέστησαν τον κύριο Πολυθοδωράκη. Από την πρώτη στιγμή μας κέρδισε με την ευγένεια, την ηρεμία του και με το πόσο λεπτά χειρίστηκε το πρόβλημα μου. Ενα μεγάλο μπράβο στον ίδιο και στους εξαιρετικούς χαμογελαστούς και ευγενικούς συνεργάτες του (αναισθησιολόγο, γραμματεία, κλπ.).

Μάρθα Σαβελώνα
Μάρθα Σαβελώνα 13/5/2015

Πριν από εφτά χρόνια, εν ώρα δουλειάς αντιμετώπισα ένα σοβαρότατο πρόβλημα με τη μέση. Έπρεπε να χειρουργηθώ στη μέση μέσα σε εφτά ημέρες για να ανακτήσει το πόδι μου πάλι τη δύναμή του. Με τη στήριξη της οικογένειάς μου  για να πάρω την απόφαση να χειρουργηθώ επισκέφτηκα τον νευροχειρουργό  Ιωάννη Πολυθοδωράκη. Μου εξήγησε με υπομονή και λεπτομέρεια τι ακριβώς θα έκανε και χειρουργήθηκα χωρίς κανένα άγχος.

Έκανα Σπονδυλοδεσία  και περπάτησα την ίδια μέρα. Το πόδι μου ξαναβρήκε τη δύναμή του και δεν είχα κανένα πρόβλημα μετά το χειρουργείο. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του μετά το χειρουργείο και ζω ξανά μία φυσιολογική ζωή. "Κάθε μέρα που περνάει από τότε την απολαμβάνω και δεν ξεχνώ ποτέ την αποφασιστικότητα, την υπομονή, την ανθρωπιά  και την λεπτομερή δουλειά που έκανε ο γιατρός". ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

Νικόλαος Ν.
Νικόλαος Ν. 8/6/2017

Γράφω ένα χρόνο μετά από επέμβαση μικροδισκεκτομής από το γιατρό (είμαι 32 κατά την αξιολόγηση). Μετά από επίσκεψη σε 4 γιατρούς όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα, επισκέφθηκα και τον κο Πολυθοδωράκη.

Από το ραντεβού και μετά πήρα αμέσως την απόφαση, και δύο μέρες μετά έκανα την επέμβαση. Ναι, η διαφορά του γιατρού από τους άλλους είναι τόσο μεγάλη. Ο συγκεκριμένος γιατρός παίρνει την υψηλότερη αξιολόγηση σε κάθε τύπου μετράει. Σε κατάρτιση, σε επαφή με τον ασθενή  με τον ασθενή, σε ανθρωπιά, σε επεξήγηση, σε λεπτομερή εξέταση, και πλέον μπορώ να πω, και από το αποτέλεσμα. Αγαπά αυτό που κάνει, είναι ενημερωμένος, σέβεται τον ασθενή και το λειτούργημα του. Αν τύχει να έχει αναμονή κατά το ραντεβού σας, μα θυμάστε ότι, πρώτον αξίζει  αν τύχει να περιμένετε, και δεύτερον, φέρεται σε κάθε ασθενή του όπως του και σε εσάς: θα κοιτάζει το πρόβλημα σας και όχι το ρολόι του. Θα σας πει ειλικρινά τα υπέρ και τα κατά κάθε πιθανής λύσης εξηγώντας όσες απορίες κι αν έχετε, χωρίς να έχει μια απάντηση για όλο το χειρουργείο φυσικά.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

M. I.
M. I. 11/3/2016

...Εφυγε ο πόνος απο την πρωτη στιγμη  μετα το χειρουργειο. Ο  κυριος Πολυθοδωράκης πολύ καλός και υπομονετικός. Το πρόγραμμα αποκατάστασης σημαντικό.

Χατζησταμάτη Βασιλική
Χατζησταμάτη Βασιλική 07/4/2017

Ο Ιωάννης Πολυθοδωράκης είναι ένας εξαιρετος  γιατρός καθώς επίσης και όλη η ομάδα του. Είναι ένας γιατρός που θα αφιερώσει όσο χρόνο χρειαστεί για να σου εξηγήσει το πρόβλημα που έχεις και τις εναλλακτικές λύσεις. Εγω προσωπικά μετά από 2 μήνες σε ακινησία, χωρίς να μπορώ να περπατήσω, με άπειρες γνωματεύσεις απο διαφορους γιατρούς. Μετά απο την κλινική εξέταση και αρκετή συζήτηση με το γιατρό, η μόνη μου λύση ήταν το χειρουργείο, πράγμα που είχα πει ότι δεν θα έκανα. Αλλά χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το "ναι". Με είχε κερδίσει ο γιατρός. Μέσα σε μια εβδομάδα εκανα το χειρουργείο" Διαδερμική Σπονδυλοδεσία- Δισκεκτομή- Διατρημματική Μεσοσωμάτια Σπονδυλοδεσία και Ανάταξη Σπονδυλολίσθησης" και αμέσως την επόμενη μέρα ο γιατρός με είχε όρθια και περπατούσα μετά από 2 μήνες.

Η ανάρρωση μου έγινε χωρίς φαρμακευτική αγωγή μόνο με κάποιες ασκήσεις πάντα σε συνεννόηση με το γιατρό και επανήλθα στις καθημερινές μου δραστηριότητες.
Ο γιατρός είναι πάντα δίπλα μου οτι και να χρειαστω όπως  και όλα τα μέλη της ομάδας ιατρκό και διοικητικό προσωπικό.
Σας ευχαριστω όλους πάρα πολύ
K. T.
K. T. 9/5/2017
Από την μια μέρα στην άλλη μπόρεσα να περπατήσω χωρίς πόνους. Την μία μέρα χειρουργήθηκα και την επόμενη πήγα σπίτι περπατώντας. Ο γιατρός αλλά και όλη η ομάδα του, ήταν πάνω από όλα άψογοι επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι.
Αναστασία Σκαμνέλη
Αναστασία Σκαμνέλη 12/05/2016

Υποβλήθηκα σε Διαδερμική Σπονδυλοδεσία πριν από ένα χρόνο. Πριν χειρουργηθώ για 2 μήνες δεν μπορούσα να περπατήσω. Μετά το χειρουργείο ελευθερώθηκε το πόδι μου και δεν πονούσα καθόλου.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πολυθοδωράκη και όλη την ομάδα του!!!

Μαρία Τ.
Μαρία Τ. 22/03/2017

O γιατρός είναι έμπειρος στην ανάλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα μου είναι ολίσθηση σπονδύλου. Μου πρότεινε κάποιες εξετάσεις και παράλληλα μου έδωσε  μια αγωγή για τον πόνο.

Αντώνιος Γ.
Αντώνιος Γ. 26/07/2016

Ο γιατρός είναι πάνω απ’ όλα τίμιος και εξηγεί στον ασθενή όλα τα ενδεχόμενα αναλυτικά με παραδείγματα. Ασχολήθηκε μαζί μου περίπου 1,5 ώρα με κλινική εξέταση και αρκετό διάλογο. Στην περίπτωσή μου, έφυγα ανακουφισμένος διότι ο γιατρός μου έδωσε όλα τα ενδεχόμενα αναλυτικά αλλά ρεαλιστικά και χωρίς υπερβολές έτσι ώστε να ξέρω ακριβώς που βρίσκομαι. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα σας τρομάξει ούτε θα προσπαθήσει να πείσει για κάποια αγωγή ή επέμβαση που δεν χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Μπράβο του, τον συστήνω ανεπιφύλακτα βάσει της εμπειρίας που είχα κατά την επίσκεψή μου.

Βασίλης Κ.
Βασίλης Κ. 11/03/2016

Δεξιοδική και αναλυτική εξέταση. Για πρώτη φορά επίσκεψη σε γιατρό κράτησε σχεδόν 90 λεπτά (Οι περισσότεροι του κλάδου αρκούνται σε 20-30 λεπτά). Σίγουρα θα τον σύστηνα σε όποιον ενδιαφέρεται να "ψάξει" σε βάθος το πρόβλημά του...

Κατερίνα Χ.
Κατερίνα Χ. 09/10/2015

Εξαιρετικός επαγγελματισμός και ανθρώπινη, φιλική προσέγγιση. Ο γιατρός διαθέσιμος και επεξηγηματικός, ενέπνευσε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Διέθεσε όλο τον απαραίτητο χρόνο για πλήρη και διεξοδικό έλεγχο. Φύγαμε χωρίς απορίες με σαφή εικόνα και ακόμα σαφέστερη και καθησυχαστική καθοδήγηση.

Β. Κ.
Β. Κ. 23/5/2017
Θέλω να ευχαριστησω τους γιατρούς, τον κύριο Πολυθοδωράκη και τον κύριο Λιβέρη, για την αφοσίωση, λεπτομέρεια, εμπειρία, κατανόηση, συνεννόηση, ανθρωπιά και ευαισθησία τους.
Εκαναν ένα χειρουργείο (Σωματεκτομή - Αυχενική Σπονδυλοδεσία)  κατανοητό και σχεδόν χωρίς πόνο, διότι μου είπαν ακριβώς τι να περιμένω. Ενα μεγάλο ευχαριστω και μπράβο στους γιατρούς και τους συνεργάτες τους.
Μαρίνα Τζινιέρη
Μαρίνα Τζινιέρη 23/5/2017
Νιώθω την υποχρέωση να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κο. Πολυθοδωράκη για την εξαιρετική εργασία του στο χειρουργειο, το οποίο πραγματοποίησε στον αυχένα μου. Πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός ιατρός!!!
Ντάκος Δημήτριος
Ντάκος Δημήτριος 25/5/2017
Ο γιατρός κ. Πολυθοδωράκης ήταν εξαιρετικός από την πρώτη στιγμή της επισκεψής μας στο ιατρείο. Η επεξηγηματικότητα του  και η περιγραφή με κάθε λεπτομέρεια, τόσο της κατάστασης στην οποία βρισκόμουν, όσο και για του χειρουργείου, με οδήγησαν να τον εμπιστευτώ και να αισθάνομαι σιγουρια και ασφάλεια. Η οργάνωση του ιατρείου, το χαμόγελο των κυριών, που συνέβαλαν στην διετέλεση και περάτωση όσων απαιτούνταν για την επεμβαση, ήταν κάτι που με έκανε να αισθανθώ ασφαλεια  και οικειότητα.
 
Ευχαριστω όλη την ομάδα του κυρίου Πολυθοδωράκη, καθώς και τον κύριο Λιβέρη Ιάσονα.
Κ.Ν.
Κ.Ν. 29/6/2017

Αισθάνομαι καλά μετά από 20 ημέρες καθημερινά περπατάω 400-500m και αισθάνομαι καλά, κάθε ημέρα και καλύτερα.

Μαρτίνη Ανριέττα
Μαρτίνη Ανριέττα 27/6/2017

Μετά από ραδιοσυχνότητες που έκανα στην ιερολαγόνιο αισθάνομαι πολύ καλύτερα, ο αρχικός πόνος έχει εξαφανιστεί, κοιμάμαι καλά χωρίς  να ξυπνάω πια όποτε γυρίζω πλευρό.

Γυμνάζομαι ήδη (μετά από μια εβδομάδα).

Μαρατσής Γεώργιος
Μαρατσής Γεώργιος

Σας ευχαριστώ όλους, γενικά ειδικά θα αναφερθώ και θα ευχαριστήσω τον νευροχειρουργό Ιωάννη - Αντώνιο Πολυθοδωράκη, αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα, τον ευχαριστώ. Ευχαριστώ την αναισθησιολόγο κυρία Κάθυ Βολταίρα τους κκ Κανάρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργό και Ιάσονα Λιβέρη Ορθοπαιδικο καθώς και οποιον άλλον συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της ψυχοφθόρας αυτής επέμβασης (ψυχοφθόρα με την έννοια της πολύωρης διάρκειας.)

Τέλος καλό όλα καλά.

Ευχαριστώ 

Φ. Ν.
Φ. Ν.
Μετά την επέμβαση σταμάτησε αμέσως η ενόχληση στα ισχία  και σταδιακα σε 15 ημέρες μετά αισθάνομαι στο top της προ της εφμάνισης των προβλημάτων κατάστασης. Επανέρχομαι σταδιακά σε κατάσταση πλήρους λειτουργικότητας.

Δείτε σε βίντεο

Copyright ©2018 Brain-Spine.gr. All rights Reserved

Powered by MayaGraphics