Είπαν για εμάς

Είπαν για εμάς

Διαβάστε τι είπαν για την Athens Brain and Spine Surgery

Ι.Α.
Ι.Α. 21/9/2019

Υποβλήθηκα σε Σπονδυλοδεσία Ο5-Ο1 πριν 1 μήνα από τον κο. Πολυθοδωράκη και την ομάδα του. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, κάθε ημέρα αισθάνομαι καλύτερα. Πήρα ελάχιστη αγωγή (Depon) τις πρώτες ημέρες μετά από τη επέμβαση και αισθάνομαι πολύ καλά.

Λεοντή Αρχοντούλα
Λεοντή Αρχοντούλα 26/8/2019

Υπεβλήθη σε Δισκεκτομή Ο4-Ο5 πριν ένα μήνα. Σηκώθηκα και περπάτησα άμεσα μετά την επέμβαση. Πήρα παυσίπονη αγωγή τις 2 πρώτες ημέρες. Πέντε ημέρες μετά την επέμβαση αισθανόμουν πολύ καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πολυθοδωράκη και τον  κύριο Χαριτίδη, καθώς και όλη την ιατρική ομάδα.

A. Λ.
A. Λ. 20/6/2019

Είχα πολύ έντονους πόνους στη μέση και το πόδι. Στις 10/4/2019 υποβλήθηκα σε μικροενδοσκοπική δισκεκτομή Ο4-Ο5. Η ανακούφιση ήταν άμεση και μέσα σε 5 ημέρες υποχώρησαν όλες οι ενοχλήσεις. Μπορούσα σε 10 ημέρες να επιστρέψω στην εργασία μου. Σήμερα ένα μήνα μετά, είμαι πλήρως λειτουργικός σε όλες τις δραστηριότητες μου.

Καζερός Παναγιώτης
Καζερός Παναγιώτης 7/6/2019

Ονομάζομαι Καζερός Παναγιώτης και υποβλήθηκα σε Μικρο Δισκεκτομή Ο5-Ι1 πριν ένα μήνα. Ημουν κλινήρης με έντονους πόνους για 4 ημέρες. Άμεσα μετά την επέμβαση δεν είχα καθόλου ενοχλήσεις. Σηκώθηκα μέσα στην πρώτη ώρα χωρίς καμία ενόχληση. Είμαι εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα και ευχαριστώ θερμά τον κο. Πολυθοδωράκη και την ομάδα του.

Χριστίνα Νικολαϊδου - Σαββίδου
Χριστίνα Νικολαϊδου - Σαββίδου 2/5/2019

Ευχαριστώ την ομάδα και τον γιατρό μου Ιωάννη Πολυθοδωράκη για το δύσκολο χειρουργείο που επιτέλους, με αυτό έφερε στο τέλος την δύσκολη περιπέτεια μου και ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνουν να συνεχίσω, χωρίς να σβήσει το χαμόγελο μου!

Κυριακή Μπουλά
Κυριακή Μπουλά 4/9/2018

"Μετα απο μια προγραμματισμένη επίσκεψη στο Ερρικος Ντυνάν και συναντώντας τον κύριο Πολυθοδωράκη, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, για την άψογη και πολύ ανθρώπινη συμπεριφορά και του ίδιου και της ομάδας του. Όλοι μας συμπεριφέρθηκαν με ευγένεια, σε μένα και το παιδί μου, σε οτιδήποτε χρειαστηκαμε. Αυτό που θα μείνει στο μυαλό μου, ήταν το χαμόγελο και η αγάπη που έδειξαν σε ένα παιδί!"
Κυριακή Μπουλά

Αλεξάνδρου Ελένη
Αλεξάνδρου Ελένη 4/9/2018

"Εχω χειρουργηθεί στην Κύπρο, όπου η επέμβαση, δεν ήταν επιτυχής . Ο γιος μου βρήκε την ομάδα του κυρίου Πολυθοδωράκη στην Αθήνα. Η ομάδα με χειρούργησε, με μεγάλη επιτυχία"
Αλεξάνδρου Ελένη, Κύπρος

Χατζησταμάτη Βασιλική
Χατζησταμάτη Βασιλική 07/4/2017

Ο Ιωάννης Πολυθοδωράκης είναι ένας εξαιρετος  γιατρός καθώς επίσης και όλη η ομάδα του. Είναι ένας γιατρός που θα αφιερώσει όσο χρόνο χρειαστεί για να σου εξηγήσει το πρόβλημα που έχεις και τις εναλλακτικές λύσεις. Εγω προσωπικά μετά από 2 μήνες σε ακινησία, χωρίς να μπορώ να περπατήσω, με άπειρες γνωματεύσεις απο διαφορους γιατρούς. Μετά απο την κλινική εξέταση και αρκετή συζήτηση με το γιατρό, η μόνη μου λύση ήταν το χειρουργείο, πράγμα που είχα πει ότι δεν θα έκανα. Αλλά χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το "ναι". Με είχε κερδίσει ο γιατρός. Μέσα σε μια εβδομάδα εκανα το χειρουργείο" Διαδερμική Σπονδυλοδεσία- Δισκεκτομή- Διατρημματική Μεσοσωμάτια Σπονδυλοδεσία και Ανάταξη Σπονδυλολίσθησης" και αμέσως την επόμενη μέρα ο γιατρός με είχε όρθια και περπατούσα μετά από 2 μήνες.

Η ανάρρωση μου έγινε χωρίς φαρμακευτική αγωγή μόνο με κάποιες ασκήσεις πάντα σε συνεννόηση με το γιατρό και επανήλθα στις καθημερινές μου δραστηριότητες.
Ο γιατρός είναι πάντα δίπλα μου οτι και να χρειαστω όπως  και όλα τα μέλη της ομάδας ιατρκό και διοικητικό προσωπικό.
Σας ευχαριστω όλους πάρα πολύ
Αντώνης Γ.
Αντώνης Γ. 3/4/2018

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου κ. Πολυθοδωράκη για την επιτυχημένη επέμβαση με σπονδυλοδεσία στην οποία υποβλήθηκα λόγω αυχενικής μυελοπάθειας.

Ο γιατρός μου αφιέρωσε πολύ χρόνο τόσο για λεπτομερή εξέταση όσο και για να μου αναλύσει λεπτομερώς το πρόβλημα. Με κέρδισε από την πρώτη επίσκεψη με την εξειδίκευση του και την ειλικρίνεια του και αποφάσισα το χειρουργείο άμεσα. Ένιωσα εμπιστοσύνη & ασφάλεια για το χειρουργείο από την πρώτη στιγμή. 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον γιατρό μου κ. Πολυθοδωράκη, όσο και τον συνεργάτη του κ. Βοϊδονικόλα, την αναισθησιολόγο κυρία Καραναστάση & όλη την υπόλοιπη ομάδα για την καλή τους διάθεση, τον επαγγελματισμό τους & την άψογη συνεργασία. Ακόμα και οι κοπέλες άψογες, ευγενικές και συνεργάσιμες σε ότι χρειάστηκα.

Έχουν περάσει 8 ημέρες από το χειρουργείο και τα πρώτα σημαντικά σημάδια βελτίωσης από την μυελοπάθεια έχουν ήδη φανεί. 

Δύσκολο στις μέρες μας να βρεις εξειδικευμένο γιατρό και ανθρώπινο γιατρό που να σε αντιμετωπίζει σαν άνθρωπο και όχι σαν "πορτοφόλι". Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μ.Μ.
Μ.Μ. 5/10/2017

Μετά από μια πετυχημένη Σπονδυλοδεσία που πραγματοποίησε ο νευροχειρουργός κ. Πολυθοδωράκης Ιωάννης, αισθάνομαι σε διάστημα μόνον 1 μηνός, μετά την επέμβαση, ότι ξαναζώ και αποκτώ εμπιστοσύνη πάλι στον ευατό μου.

Αλεξίου Σταυρούλα
Αλεξίου Σταυρούλα 22/3/2018

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά  τον γιατρό μου κο Πολυθοδωράκη που με βοήθησε να λύσω αυτό το πρόβλημα στον αυχένα μου, αναίμακτα και εύκολα, χωρίς να το καταλάβω. Για πότε έγινε η διάγνωση ακριβώς, πότε το χειρουργείο, πότε η ανάρρωση δεν το κατάλαβα καθόλου.

Ο γιατρός πάντα εκεί, όποτε τον χρειαζόμουν και για τα τηλέφωνα που του έκανα,  ακόμη και 11 το βράδυ και πάντα θα μου εξηγούσε. Για τα κορίτσια τι να πω, άψογες, σε όλα, οτιδήποτε ήθελα να ρωτήσω και για οτιδήποτε, πάντα απαντήσεις για όλα. Εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, γιατι αυτό που μου είπε ο γιατρός από την αρχή έγινε. Το αποτέλεσμα ΤΕΛΕΙΟ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον κύριο Πολυθοδωράκη, ο γιατρός αυτός κάνει θαύματα.

Λαβδάκης Εμμανουήλ
Λαβδάκης Εμμανουήλ 20/3/2018

Αντιμετώπισα ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας. Με την βοήθεια του κυρίου Πολυθοδωράκη και της ομάδας του, αντιμετωπίστηκε επιτυχώς. Η συνεργασία τόσο με τον κύριο Πολυθοδωράκη όσο και με την ομάδα του ήταν άψογη. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Λυκουρέση Αικατερίνη
Λυκουρέση Αικατερίνη 20/7/2017

3μήνες στο κρεβάτι από φρικτούς πόνους στη μέση (σπονδυλική στήλη). Μας συνέστησαν τον κύριο Πολυθοδωράκη. Από την πρώτη στιγμή μας κέρδισε με την ευγένεια, την ηρεμία του και με το πόσο λεπτά χειρίστηκε το πρόβλημα μου. Ενα μεγάλο μπράβο στον ίδιο και στους εξαιρετικούς χαμογελαστούς και ευγενικούς συνεργάτες του (αναισθησιολόγο, γραμματεία, κλπ.).

K. T.
K. T. 9/5/2017
Από την μια μέρα στην άλλη μπόρεσα να περπατήσω χωρίς πόνους. Την μία μέρα χειρουργήθηκα και την επόμενη πήγα σπίτι περπατώντας. Ο γιατρός αλλά και όλη η ομάδα του, ήταν πάνω από όλα άψογοι επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι.
Πέπε Αικατερίνη
Πέπε Αικατερίνη 24/10/2017

Πριν την επέμβαση ένιωθα χάλια, πόναγα στο ισχίο, στο μηρό και στη γάμπα, πάρα πολύ. Ένιωθα κάψιμο στην οσφυϊκή μοίρα και με κρατούσε μακριά από πολλές δραστηριότητες. Στον 1 μήνα μετά την επέμβαση, νιώθω πολύ καλύτερα, δεν έχω πόνους και είμαι πολύ καλύτερα.

Αναστασία Σκαμνέλη
Αναστασία Σκαμνέλη 12/05/2016

Υποβλήθηκα σε Διαδερμική Σπονδυλοδεσία πριν από ένα χρόνο. Πριν χειρουργηθώ για 2 μήνες δεν μπορούσα να περπατήσω. Μετά το χειρουργείο ελευθερώθηκε το πόδι μου και δεν πονούσα καθόλου.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πολυθοδωράκη και όλη την ομάδα του!!!

Μάρθα Σαβελώνα
Μάρθα Σαβελώνα 13/5/2015

Πριν από εφτά χρόνια, εν ώρα δουλειάς αντιμετώπισα ένα σοβαρότατο πρόβλημα με τη μέση. Έπρεπε να χειρουργηθώ στη μέση μέσα σε εφτά ημέρες για να ανακτήσει το πόδι μου πάλι τη δύναμή του. Με τη στήριξη της οικογένειάς μου  για να πάρω την απόφαση να χειρουργηθώ επισκέφτηκα τον νευροχειρουργό  Ιωάννη Πολυθοδωράκη. Μου εξήγησε με υπομονή και λεπτομέρεια τι ακριβώς θα έκανε και χειρουργήθηκα χωρίς κανένα άγχος.

Έκανα Σπονδυλοδεσία  και περπάτησα την ίδια μέρα. Το πόδι μου ξαναβρήκε τη δύναμή του και δεν είχα κανένα πρόβλημα μετά το χειρουργείο. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του μετά το χειρουργείο και ζω ξανά μία φυσιολογική ζωή. "Κάθε μέρα που περνάει από τότε την απολαμβάνω και δεν ξεχνώ ποτέ την αποφασιστικότητα, την υπομονή, την ανθρωπιά  και την λεπτομερή δουλειά που έκανε ο γιατρός". ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

Νικόλαος Ν.
Νικόλαος Ν. 8/6/2017

Γράφω ένα χρόνο μετά από επέμβαση μικροδισκεκτομής από το γιατρό (είμαι 32 κατά την αξιολόγηση). Μετά από επίσκεψη σε 4 γιατρούς όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα, επισκέφθηκα και τον κο Πολυθοδωράκη.

Από το ραντεβού και μετά πήρα αμέσως την απόφαση, και δύο μέρες μετά έκανα την επέμβαση. Ναι, η διαφορά του γιατρού από τους άλλους είναι τόσο μεγάλη. Ο συγκεκριμένος γιατρός παίρνει την υψηλότερη αξιολόγηση σε κάθε τύπου μετράει. Σε κατάρτιση, σε επαφή με τον ασθενή  με τον ασθενή, σε ανθρωπιά, σε επεξήγηση, σε λεπτομερή εξέταση, και πλέον μπορώ να πω, και από το αποτέλεσμα. Αγαπά αυτό που κάνει, είναι ενημερωμένος, σέβεται τον ασθενή και το λειτούργημα του. Αν τύχει να έχει αναμονή κατά το ραντεβού σας, μα θυμάστε ότι, πρώτον αξίζει  αν τύχει να περιμένετε, και δεύτερον, φέρεται σε κάθε ασθενή του όπως του και σε εσάς: θα κοιτάζει το πρόβλημα σας και όχι το ρολόι του. Θα σας πει ειλικρινά τα υπέρ και τα κατά κάθε πιθανής λύσης εξηγώντας όσες απορίες κι αν έχετε, χωρίς να έχει μια απάντηση για όλο το χειρουργείο φυσικά.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Β. Κ.
Β. Κ. 23/5/2017
Θέλω να ευχαριστησω τους γιατρούς, τον κύριο Πολυθοδωράκη και τον κύριο Λιβέρη, για την αφοσίωση, λεπτομέρεια, εμπειρία, κατανόηση, συνεννόηση, ανθρωπιά και ευαισθησία τους.
Εκαναν ένα χειρουργείο (Σωματεκτομή - Αυχενική Σπονδυλοδεσία)  κατανοητό και σχεδόν χωρίς πόνο, διότι μου είπαν ακριβώς τι να περιμένω. Ενα μεγάλο ευχαριστω και μπράβο στους γιατρούς και τους συνεργάτες τους.
M. I.
M. I. 11/3/2016

...Εφυγε ο πόνος απο την πρωτη στιγμη  μετα το χειρουργειο. Ο  κυριος Πολυθοδωράκης πολύ καλός και υπομονετικός. Το πρόγραμμα αποκατάστασης σημαντικό.

Μαρία Τ.
Μαρία Τ. 22/03/2017

O γιατρός είναι έμπειρος στην ανάλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα μου είναι ολίσθηση σπονδύλου. Μου πρότεινε κάποιες εξετάσεις και παράλληλα μου έδωσε  μια αγωγή για τον πόνο.

Αντώνιος Γ.
Αντώνιος Γ. 26/07/2016

Ο γιατρός είναι πάνω απ’ όλα τίμιος και εξηγεί στον ασθενή όλα τα ενδεχόμενα αναλυτικά με παραδείγματα. Ασχολήθηκε μαζί μου περίπου 1,5 ώρα με κλινική εξέταση και αρκετό διάλογο. Στην περίπτωσή μου, έφυγα ανακουφισμένος διότι ο γιατρός μου έδωσε όλα τα ενδεχόμενα αναλυτικά αλλά ρεαλιστικά και χωρίς υπερβολές έτσι ώστε να ξέρω ακριβώς που βρίσκομαι. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα σας τρομάξει ούτε θα προσπαθήσει να πείσει για κάποια αγωγή ή επέμβαση που δεν χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Μπράβο του, τον συστήνω ανεπιφύλακτα βάσει της εμπειρίας που είχα κατά την επίσκεψή μου.

Κατερίνα Χ.
Κατερίνα Χ. 09/10/2015

Εξαιρετικός επαγγελματισμός και ανθρώπινη, φιλική προσέγγιση. Ο γιατρός διαθέσιμος και επεξηγηματικός, ενέπνευσε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Διέθεσε όλο τον απαραίτητο χρόνο για πλήρη και διεξοδικό έλεγχο. Φύγαμε χωρίς απορίες με σαφή εικόνα και ακόμα σαφέστερη και καθησυχαστική καθοδήγηση.

Μαρίνα Τζινιέρη
Μαρίνα Τζινιέρη 23/5/2017
Νιώθω την υποχρέωση να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κο. Πολυθοδωράκη για την εξαιρετική εργασία του στο χειρουργειο, το οποίο πραγματοποίησε στον αυχένα μου. Πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός ιατρός!!!
Βασίλης Κ.
Βασίλης Κ. 11/03/2016

Δεξιοδική και αναλυτική εξέταση. Για πρώτη φορά επίσκεψη σε γιατρό κράτησε σχεδόν 90 λεπτά (Οι περισσότεροι του κλάδου αρκούνται σε 20-30 λεπτά). Σίγουρα θα τον σύστηνα σε όποιον ενδιαφέρεται να "ψάξει" σε βάθος το πρόβλημά του...

Ντάκος Δημήτριος
Ντάκος Δημήτριος 25/5/2017
Ο γιατρός κ. Πολυθοδωράκης ήταν εξαιρετικός από την πρώτη στιγμή της επισκεψής μας στο ιατρείο. Η επεξηγηματικότητα του  και η περιγραφή με κάθε λεπτομέρεια, τόσο της κατάστασης στην οποία βρισκόμουν, όσο και για του χειρουργείου, με οδήγησαν να τον εμπιστευτώ και να αισθάνομαι σιγουρια και ασφάλεια. Η οργάνωση του ιατρείου, το χαμόγελο των κυριών, που συνέβαλαν στην διετέλεση και περάτωση όσων απαιτούνταν για την επεμβαση, ήταν κάτι που με έκανε να αισθανθώ ασφαλεια  και οικειότητα.
 
Ευχαριστω όλη την ομάδα του κυρίου Πολυθοδωράκη, καθώς και τον κύριο Λιβέρη Ιάσονα.
Μαρτίνη Ανριέττα
Μαρτίνη Ανριέττα 27/6/2017

Μετά από ραδιοσυχνότητες που έκανα στην ιερολαγόνιο αισθάνομαι πολύ καλύτερα, ο αρχικός πόνος έχει εξαφανιστεί, κοιμάμαι καλά χωρίς  να ξυπνάω πια όποτε γυρίζω πλευρό.

Γυμνάζομαι ήδη (μετά από μια εβδομάδα).

Κ.Ν.
Κ.Ν. 29/6/2017

Αισθάνομαι καλά μετά από 20 ημέρες καθημερινά περπατάω 400-500m και αισθάνομαι καλά, κάθε ημέρα και καλύτερα.

Μαρατσής Γεώργιος
Μαρατσής Γεώργιος

Σας ευχαριστώ όλους, γενικά ειδικά θα αναφερθώ και θα ευχαριστήσω τον νευροχειρουργό Ιωάννη - Αντώνιο Πολυθοδωράκη, αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα, τον ευχαριστώ. Ευχαριστώ την αναισθησιολόγο κυρία Κάθυ Βολταίρα τους κκ Κανάρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργό και Ιάσονα Λιβέρη Ορθοπαιδικο καθώς και οποιον άλλον συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της ψυχοφθόρας αυτής επέμβασης (ψυχοφθόρα με την έννοια της πολύωρης διάρκειας.)

Τέλος καλό όλα καλά.

Ευχαριστώ 

Φ. Ν.
Φ. Ν.
Μετά την επέμβαση σταμάτησε αμέσως η ενόχληση στα ισχία  και σταδιακα σε 15 ημέρες μετά αισθάνομαι στο top της προ της εφμάνισης των προβλημάτων κατάστασης. Επανέρχομαι σταδιακά σε κατάσταση πλήρους λειτουργικότητας.
Γ.Κ.
Γ.Κ. 20/3/2018

Τέλεια ομάδα!!

Δείτε σε βίντεο

Copyright ©2019 Brain-Spine.gr. All rights Reserved

Powered by MayaGraphics