Είπαν για εμάς

Είπαν για εμάς

Διαβάστε τι είπαν για την Athens Brain and Spine Surgery

Λούντζη Βασιλική
Λούντζη Βασιλική 31/8/2021

Ονομάζομαι Λούντζη Βασιλική και επισκέφθηκα τον ιατρό υποφέροντας από τη μέση μου για 4-5 μήνες και σταδιακά ο πόνος ανέβαινε. Τις τελευταίες 15 μέρες πριν αποφασίσω να χειρουργηθώ, είχα παραλύσει τελείως, δεν μπορούσα να περπατήσω και πήγαινα μόνο στην τουαλέτα με έντονους πόνους. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν μόνο κήλη, την οποία είχα δει από εξετάσεις, αλλά ύστερα από τη 2η μαγνητική και με την βοήθεια του ιατρού κ. Πολυθοδωράκη, συνειδητοποίησα ότι το πρόβλημα ήταν βαθύτερο και ότι χρειαζόμουν εκτενέστερη επέμβαση. Αφότου χειρουργήθηκα, σταμάτησαν οι πόνοι, μπόρεσα να περπατήσω ξανά άμεσα και έφτιαξε η ψυχολογία μου. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πολυθοδωράκη και την ομάδα του που με κατηύθυνε και με βοήθησε. 

Μ.Ι.
Μ.Ι. 31/8/2021

Ονομάζομαι Μ.Ι. και πριν επισκεφθώ τον κ. Πολυθοδωράκη είχα αδυναμία βάδισης και είχα ακινητοποιηθεί στο σπίτι. Ο ιατρός διαπίστωσε ότι έπασχα από αστάθεια και στένωση Σπονδυλικής στήλης και προχωρήσαμε σε Διαδερμική Σπονδυλοδεσία Ο4-Ο5. Σήμερα, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, βαδίζω 5 χλμ ημερησίως, έχω κινητοποιηθεί πλήρως και έχω ξαναβρεί την ποιότητα ζωής που είχα πριν εμφανιστεί το πρόβλημα. 

Κυριακόπουλος Γεώργιος
Κυριακόπουλος Γεώργιος 26/7/2021

Ονομάζομαι Κυριακόπουλος Γιώργος και 1 μήνα πριν χειρουργήθηκα από τον κ. Πολυθοδωράκη, καθώς είχα κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου και υπέφερα από ισχιαλγία η οποία εξελίχθηκε σε ημιπάρεση των κάτω άκρων. Το χειρουργείο που κάναμε ήταν Διαδερμική Σπονδυλοδεσία Ο4 – Ο5. Σήμερα είμαι ακόμη καλύτερα από πριν. Επανήλθα άμεσα από το χειρουργείο και η ποιότητα ζωής μου βελτιώθηκε ραγδαία. Ευχαριστώ τον κ. Πολυθοδωράκη και όλη την ομάδα του, ως άνθρωπο και επαγγελματία για την υπομονή και τον επαγγελματισμό του. 

Κατερίνα Λ.
Κατερίνα Λ. 26/7/2021

Ονομάζομαι Κατερίνα Λ. και 1 χρόνο πριν χειρουργήθηκα με τον ιατρό κ. Πολυθοδωράκη. Πριν τον επισκεφθώ είχα μούδιασμα στο δεξί πόδι από το γοφό έως τον αστράγαλο, το οποίο ενίοτε παρέλυε  και ενοχλήσεις στη μέση. Μετά την εξέταση αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε Διαδερμική Μικροενδοσκοπική Ημιπεταλεκτομή και Διαδερμική Μικροενδοσκοπική Δισκεκτομή O4-O5. Σήμερα 1 χρόνο μετά την επέμβαση νιώθω σαν παιδάκι , δεν έχω καμία ενόχληση και η ζωή μου συνεχίζεται όπως παλιά, χωρίς ενοχλήσεις.  

Πέτσας Μιχάλης
Πέτσας Μιχάλης 14/6/2021

Το όνομά μου είναι Πέτσας Μιχάλης και επισκέφθηκα τον ιατρό με πολύ σοβαρό πόνο στη μέση μου, που επηρέαζε και το δεξί μου πόδι, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την επιδείνωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μου. Ο γιατρός αφού με εξέτασε, μου πρότεινε την πραγματοποίηση επέμβασης με τη μέθοδο της Μικροδισκεκτομής στο μεσοσπονδύλιο δίσκο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ανακούφιση από τον πόνο την ίδια μέρα. Όντως μετά το χειρουργείο ο πόνος εξαφανίστηκε άμεσα και μετά από μια σύντομη μετεγχειρητική περίοδο επέστρεψα ομαλά σε όλες τις καθημερινές μου ενέργειες. 

Νικολάου Αντώνης
Νικολάου Αντώνης 12/6/2021

Ονομάζομαι Νικολάου Αντώνης και 1 μήνα πριν επισκέφθηκα τον ιατρό έχοντας αστάθεια στο βάδισμα και μουδιασμένα τα δάχτυλα των χεριών μου. Μετά την εξέταση διεγνώσθη με ρήξη κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε Πρόσθια αυχενική δισκεκτομή, τριμματεκτομή και πρόσθια αυχενική σπονδυλοδεσία. Ένα μήνα μετά το χειρουργείο έχει σχεδόν εξαλειφθεί το μούδιασμα και έχει ήδη αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό η αστάθεια.

Λ. Α.
Λ. Α. 10/6/2021

Ονομάζομαι Λ.Α και όταν επισκέφθηκα τον ιατρό είχα φοβερούς πόνους στο δεξί πόδι, το οποίο ήταν παράλυτο. Ο ιατρός διέγνωσε κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου και προχωρήσαμε άμεσα σε Μικροενδοσκοπική Δισκεκτομή Ο5-Ι1.

Σήμερα 3 μήνες μετά την εγχείρηση αισθάνομαι περδίκι, ο πόνος έχει υποχωρήσεις πλήρως και περπατάω κανονικά. Αθλούμαι!

Φ.Σ.
Φ.Σ. 7/6/2021

Ονομάζομαι Φ.Σ και πριν το χειρουργείο είχα έντονο πόνο στη μέση και στο πόδι που δεν με άφηνε να κοιμηθώ. Μετά από την επίσκεψη στον κ. Πολυθοδωράκη έμαθα ότι είχα ρήξη κήλης και προγραμματίσαμε Διαδερμική Μικροενδοσκοπική Δισκεκτομή.

Πλέον μετά από 4 μήνες μετά το χειρουργείο έχω ένα περιστασιακό τράβηγμα στη μέση, το πόδι είναι ελεύθερο πόνου και έχει βελτιωθεί πολύ η ποιότητα της ζωής μου. 

Μπουτσελάκου Αγγελική
Μπουτσελάκου Αγγελική 31/05/2021

Ονομάζομαι Μπουτσελάκου Αγγελική και όταν επισκέφθηκα τον κ. Πολυθοδωράκη είχα αδυναμία  και φρικτούς πόνους στο αριστερό χέρι με αποτέλεσμα να μην έχει κινητικότητα. Η διάγνωση ήταν Αυχενική Μυελοπάθεια και από το χειρουργείο και έπειτα βελτιώθηκα πάρα πολύ σύντομα. Το χέρι απέκτησε σχεδόν όλη την τη δύναμη του και τώρα αναμένω τις φυσικοθεραπείες.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό. Είναι πολύ εγκάρδιος και ενθαρρυντικός.

Στύλιας Νικόλαος
Στύλιας Νικόλαος 28/05/2021

Ονομάζομαι Στύλιας Νικόλαος και ένα μήνα πριν επισκέφθηκα τον κ. Πολυθοδωράκη, έχοντας πόνο στη μέση και δυσκολία στη βάδιση. Διεγνώσθη με κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου Ο3-Ο4 αριστερά και προχωρήσαμε άμεσα σε Διαδερμική Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή O3-O4 αριστερά.

Σήμερα, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, επανέρχομαι στις δραστηριότητές μου σταδιακά, δεν έχω πόνο και είμαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με την εξαιρετική ομάδα του κ. Πολυθοδωράκη.

Παράσογλου Κυριάκος
Παράσογλου Κυριάκος 19/5/2021

Ονομάζομαι Παράσογλου Κυριάκος και επισκέφθηκα τον γιατρό 1 μήνα πριν έχοντας πόνο στο αριστερό πόδι. Διεγνώσθη με δισκοκήλη αρ. Ο5-Ι1 και προχωρήσαμε σε Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή Ο5 -Ι1 αριστερά. Σήμερα 1 μήνα μετά το χειρουργείο ο πόνος έχει υποχωρήσει σημαντικά και επιστρέφω στην καθημερινότητά μου.

Ευχαριστώ τον ιατρό και την ομάδα του!

Χατζηγιάννης Ιωάννης
Χατζηγιάννης Ιωάννης 17/5/2021

Ονομάζομαι Χατζηγιάννης Ιωάννης και χειρουργήθηκα 1 μήνα πριν από τον κ. Πολυθοδωράκη. Όταν πρωτοήρθα στο γιατρό, μούδιαζαν και τα δύο μου πόδια από τα γόνατα και κάτω και πονούσα πολύ στη μέση και στα πόδια. Υποβλήθηκα σε Πεταλεκτομή Διαδερμική Μικρο Ενδοσκοπική Ο4 και σήμερα είμαι ευχαριστημένος από τον ιατρό και την ομάδα του, από το νοσοκομείο και από την ομάδα του στο ιατρείο.

Λεοντή Αρχοντούλα
Λεοντή Αρχοντούλα 14/5/2021

Ονομάζομαι Λεοντή Αρχοντούλα και χειρουργήθηκα 26/3/2021 στον Ερρίκος Ντυνάν από τον κ. Πολυθοδωράκη σε Μικρό Ενδοσκοπική Δισκεκτομή. Ένα μήνα μετά έχω επανέλθει στις δραστηριότητές μου.

Ευχαριστώ πολύ το χειρουργό μου κ. Πολυθοδωράκη και όλη την ομάδα για την υποστήριξη.

Μ.Ν.Ν
Μ.Ν.Ν 12/5/2021

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επέμβαση. Χαίρομαι που πήρα την απόφαση να την κάνω τελικά. Η ανάρρωση ήταν εύκολη και γρήγορα επέστρεψα στην καθημερινότητα μου, πλέον υγιής.

X. Σ.
X. Σ. 19/2/2021

Ήδη από την πρώτη επίσκεψη, για ενημέρωση, με «κέρδισε» ο κ. Πολυθοδωράκης. Μου έδωσε με τρόπο απλό να καταλάβω, την διαδικασία, από την αρχή ως το τέλος της. Απάντησε με σαφή τρόπο σε όλες μου τις ερωτήσεις. Φεύγοντας από το ιατρείο του, είχα ήδη αποφασίσει ότι θα τον εμπιστευόμουν, σε αυτή την τόσο δύσκολη και κρίσιμη για την ζωή μου, επέμβαση.

Την τρίτη ημέρα μετά  από την  πολύωρη επέμβαση (Σπονδυλοδεσία Θ4-Ι1) , σηκώθηκα από το κρεβάτι και περπάτησα.  Ο γιατρός και η ομάδα του, ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μου, ήταν και  είναι παρόντες, σε οτιδήποτε χρειάστηκα, μετά την επέμβαση. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν, η αποκατάστασή μου είναι γρήγορη, η τομή σχεδόν δεν φαίνεται και η ζωή  μου έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της.

Μέσα από την καρδιά μου, θέλω να πω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στον κ. Πολυθοδωράκη  και την ομάδα του, γιατί εκτός από έμπειροι, καταρτισμένοι και άξιοι γιατροί, είναι υπέροχοι άνθρωποι!

Σπηλιόπουλος Δημήτριος
Σπηλιόπουλος Δημήτριος 4/2/2021

Ονομάζομαι Σπηλιόπουλος Δημήτριος και μέχρι προτινος έπασχα από μόνιμο οξύ πόνο στην αριστερή γάμπα λόγο του οποίου αδυνατούσα να περπατήσω, να καθίσω και σχεδόν να κοιμηθώ. Επισκέφθηκα τον κύριο Πολυθοδωράκη ο οποίος διέγνωσε ότι έπασχα από Ρήξη κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου Ο3-Ο4.

Την επόμενη μέρα υποβλήθηκα σε Ημιπεταλεκτομή, Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή Ο3-Ο4 από τον κύριο Πολυθοδωράκη και σήμερα 1 μήνα μετά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στη βάδιση και έχει εκμηδενιστεί ο πόνος.

Σ.Κ.
Σ.Κ. 1/2/2021

Ονομάζομαι Σ.Κ. και επισκεφτηκα τον κύριο Πολυθοδωράκη πάσχοντας από πόνο στη μέση και αδυναμία βάδισης μετά από ενδεδειγμένη μεν αλλα αναποτελεσματική δε θεραπεία. Εγινε άμεση διάγνωση  από τον κύριο Πολυθοδωράκη και σε σύντομο χρονικό διάστημα υπεβλήθη σε Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή.

Σήμερα 1 μήνα μετά από το χειρουργείο αισθάνομαι εξειρετικά καλύτερα, έχει υποχωρήσει ο πόνος από τα άκρα, περπατώ 4 χλμ. καθημερινά  και ανυπομονώ να ανεβω στην μηχανή μου.

Δημόπουλος Χρήστος
Δημόπουλος Χρήστος 27/1/2021

Ονομάζομαι Δημόπουλος Χρήστος και μέχρι πριν λίγο καιρό υπέφερα από πόνο χαμηλά στη μέση, ο οποίος επηρέαζε το ισχιακό νεύρο, σε βαθμό που να δυσκολεύει την βάδιση. Ενα μήνα πριν χειρουργήθηκα από τον κύριο Πολυθοδωράκη  κάνοντας Διαδερμική Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή.

Σήμερα δεν έχω πόνο στη μέση,  η βάδιση είναι κατά 70% βελτιωμένη και συνεχίζει να ανακάμπτει.

Μαρκάκη Μαρία
Μαρκάκη Μαρία 25/1/2021

Ονομάζομαι Μαρκάκη Μαρία και μέχρι πριν από 2 μήνες υπέφερα από 2 κήλες που μου προκαλούσαν έντονο πόνο στο πόδι και αδυναμία βάδισης. Χειρουργήθηκα από τον κύριο Πολυθοδωράκη κάνοντας Διαδερμική Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή Ο4-Ο5 αριστερα και σήμερα – ένα μήνα μετά το χειρουργείο- ο πονος έχει υποχωρήσει εντελώς και έχω επανέλθει στην καθημερινοτητα μου.

Εντύπωση μου έκανε ότι το πρόβλημα μου αντιμετωπίσθηκε πάρα πολύ γρήγορα και αναίμακτα και τώρα είμαι ήδη έτοιμη να επιστρέψω στις ασχολίες μου.

Μάρκου Μαρία
Μάρκου Μαρία 22/1/2021

Ονομάζομαι Μάρκου Μαρία και 3 χρόνια πριν μέχρι πριν 1 μήνα (όποτε και χειρουργηθηκα) υπέφερα από χρόνιο πόνο στη μέση και το πόδι. Στις 22/6 χειρουργήθηκα από τον κύριο Πολυθοδωράκη από τον κύριο Πολυθοδωράκη κάνοντας Διαδερμική Σπονδυλοδεσία Ο3-Ο4 και σήμερα αισθάνομαι πολύ καλυτερα.

Ευχαριστω πολύ τον κυριο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του και το προσωπικό του ιατρείου και του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Φωτιος Κατσας
Φωτιος Κατσας 20/1/2021

Ονομαζομαι Φωτιος Κατσας και επισκεφτηκα τον κυριο Πολυθοδωράκη πριν  μηνες, έχοντας πόνο  στη μεση αδυναμία να σκυψω, μουδιασμα σε όλο το δεξί πόδι και πόνο στο μεγάλο δάχτυλα του ποδιού. Επίσης είχα αδυναμία βάδισης και έπαρνα μονίμως χάπια, τα οποία μου δημιούργησαν πρόβλημα στο στομάχι.

Υπεβλήθηκα σε Διαδερμική Μικροενδοσκοπική Δισκεκτομή Ο5-Ι1 αριστερά από τον κυριο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του και σήμερα 2 μήνες μετά αισθάνομαι εντελώς καλά και έτοιμος για εργασία. Μέσα σε 15 μέρες από το χειρουργείο περπάτησα απόστασηα 7χλμ. με άνεση και ανέβηκα σκάλες εξίσου άνετα.

Κ.Μ.
Κ.Μ. 23/10/2020

Ονομάζομαι Κ.Μ. και επισκέφθηκα τον κυριο Πολυθοδωράκη έχοντας αιμωδίες στα χέρια και  μάγκωμα των δακτύλων. Μετά από εξέταση διεγνώσθη με κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου  Α5-Α6 και προχωρήσουμε άμεσα σε  α) πρόσθια αυχενική δισκεκτομή  Α5-Α6 και β) πρόσθια αυχενική σπονδυλοδεσία Α5-Α6, λόγω του υψηλού κινδύνου της κατάστασης.

Σήμερα 1 μήνα μετά το χειρουργείο τα συμπτωματα έχουν εξαφανιστεί και επανερχομαι σιγά σιγά στην καθημερινότητα μου. Ήταν  πολύ σημαντικό ότι από την αρχή ο  γιατρός  ήταν δίπλα μου και με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια, παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης. Ακομη και μετά την επέμβαση ένιωσα υποστήριξη στη μετεγχειρητική περίοδο , γεγονός που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. 

Ε. Α.
Ε. Α. 20/10/2020

Ονομαζομαι Ε.Α. και όταν επισκέφθηκα  τον κυριο Πολυθοδωράκη είχα πάρα πολύ πόνο για πάρα πολλά χρόνια στη μέση. Είχα ξανα χειρουργηθεί παλιότερα σε άλλη πόλη, αλλά χωρίς το επιθυμητό  αποτέλεσμα.

Με τον κύριο Πολυθοδωράκη υπεβλήθη σε ημι-πεταλεκτομη οσφυικής μοίρας, μικροδισκεκτομή, διαδερμική σπονδυλοδεσία Ο4-Ο5, TLIF O4-O5.  Σήμερα 2 μήνες μετά το χειρουργείο αισθάνομαι πολύ καλά, έχω πολύ σπάνια πόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Μανώλης Γεώργιος
Μανώλης Γεώργιος 12/10/2020

Ονομαζομαι Μανωλης Γεωργιος και πριν λιγο καιρο επισκέφτηκα τον κυριο Πολυθοδωράκη, από  συσταση της αδελφή μου η οποια έχει χειρουργηθεί από τον ιατρό, υποφέροντας από πόνο στο πόδι και αδυναμία βάδισης που με καθιστούσε κλινήρη.

Μετά την διάγνωση κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου και αστάθειας στην σπονδυλικης στηλης, αποφάσισα να χειρουργηθω απο το γιατρο και την ομάδα του και στις 22/7/2020 υπεβλήθη σε Διαδερμικη Σπονδυλοδεσία  Ο5-Ι1, TLIF O5-I1.

Λιγες ωρες μετα το χειρουργείο με σήκωσαν και περπατησα επιτυχώς και την επόμενη μέρα αφού περπάτησα και μόνος μου πήρα εξιτήριο. Σήμερα 1 μήνα μετά το χειρουργείο είμαι 100% καλά, κάνω ότι έκανα πριν το χειρουργείο, χωρίς ενοχλήματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιστρέψω στην εργασία μου.

Σπηλιόπουλος Δημήτριος
Σπηλιόπουλος Δημήτριος 6/8/2020

Ονομάζομαι Σπηλιόπουλος Δημήτριος και μέχρι προτινος έπασχα από μόνιμο οξύ πόνο στην αριστερή γάμπα λόγο του οποίου αδυνατούσα να περπατήσω, να καθίσω και σχεδόν να κοιμηθώ.

Επισκέφθηκα τον κύριο Πολυθοδωράκη ο οποίος διέγνωσε ότι έπασχα από Ρήξη κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου Ο3-Ο4. Την επόμενη μέρα υποβλήθηκα σε Ημιπεταλεκτομή, Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή Ο3-Ο4 από τον κύριο Πολυθοδωράκη και σήμερα 1 μήνα μετά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στη βάδιση και έχει εκμηδενιστεί ο πόνος.

Σ.Κ
Σ.Κ 30/7/2020

Ονομάζομαι Σ.Κ. και επισκεφτηκα τον κύριο Πολυθοδωράκη πάσχοντας από πόνο στη μέση και αδυναμία βάδισης μετά από ενδεδειγμένη μεν αλλα αναποτελεσματική δε θεραπεία.

Εγινε άμεση διάγνωση  από τον κύριο Πολυθοδωράκη και σε σύντομο χρονικό διάστημα υπεβλήθη σε Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή.

Σήμερα 1 μήνα μετά από το χειρουργείο αισθάνομαι εξειρετικά καλύτερα, έχει υποχωρήσει ο πόνος από τα άκρα, περπατώ 4 χλμ. καθημερινά  και ανυπομονώ να ανεβω στην μηχανή μου.

Δημόπουλος Χρήστος
Δημόπουλος Χρήστος 23/7/2020

Ονομάζομαι Δημόπουλος Χρήστος και μέχρι πριν λίγο καιρό υπέφερα από πόνο χαμηλά στη μέση, ο οποίος επηρέαζε το ισχιακό νεύρο, σε βαθμό που να δυσκολεύει την βάδιση. Ενα μήνα πριν χειρουργήθηκα από τον κύριο Πολυθοδωράκη  κάνοντας Διαδερμική Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή.

Σήμερα δεν έχω πόνο στη μέση, η βάδιση είναι κατά 70% βελτιωμένη και συνεχίζει να ανακάμπτει.

Μαρκάκη Μαρία
Μαρκάκη Μαρία 17/7/2020

Ονομάζομαι Μαρκάκη Μαρία και μέχρι πριν από 2 μήνες υπέφερα από 2 κήλες που μου προκαλούσαν έντονο πόνο στο πόδι και αδυναμία βάδισης.

Χειρουργήθηκα από τον κύριο Πολυθοδωράκη κάνοντας Διαδερμική Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή Ο4-Ο5 αριστερα και σήμερα – ένα μήνα μετά το χειρουργείο- ο πονος έχει υποχωρήσει εντελώς και έχω επανέλθει στην καθημερινοτητα μου.

Εντύπωση μου έκανε ότι το πρόβλημα μου αντιμετωπίσθηκε πάρα πολύ γρήγορα και αναίμακτα και τώρα είμαι ήδη έτοιμη να επιστρέψω στις ασχολίες μου.

Μάρκου Μαρία
Μάρκου Μαρία 16/7/2020

Ονομάζομαι Μάρκου Μαρία και 3 χρόνια πριν μέχρι πριν 1 μήνα (όποτε και χειρουργηθηκα) υπέφερα από χρόνιο πόνο στη μέση και το πόδι. Στις 22/6 χειρουργήθηκα από τον κύριο Πολυθοδωράκη από τον κύριο Πολυθοδωράκη κάνοντας Διαδερμική Σπονδυλοδεσία Ο3-Ο4 και σήμερα αισθάνομαι πολύ καλυτερα.

Ευχαριστω πολύ τον κυριο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του και το προσωπικό του ιατρείου και του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Αντώνιος Λυκουρέσης
Αντώνιος Λυκουρέσης 29/6/2020

Kύριε Πολυθοδωράκη,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την όλη αντιμετώπιση της μητέρας μου όχι μόνο σαν  γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος! Ο πραγματικός  επιστήμονας οφείλει πάνω και πέρα από όλα να είναι άνθρωπος!

Θα ήθελα  να σας  συγχαρώ για την άψογη ομάδα σας, η οποία μας βοήθησε σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περάσαμε με την υγειά της  μητέρας μου, ο καθένας από το δικό του σημείο.

Πιο συγκεκριμένα τους  ιατρούς κύριο Μαρτίνο, κύριο Βοιδονικολα την αναισθησιολόγο κα Καστανακη (γλυκύτατη), το διοικητικό προσωπικό, τη Ρεα (άψογη), την Μαριέττα!!

Σας ευχαριστώ πολύ!!
Αντώνιος Λυκουρέσης

Φωτιος Κατσας
Φωτιος Κατσας 21/5/2020

Ονομαζομαι Φωτιος Κατσας και επισκεφτηκα τον κυριο Πολυθοδωράκη πριν  μηνες, έχοντας πόνο  στη μεση αδυναμία να σκυψω, μουδιασμα σε όλο το δεξί πόδι και πόνο στο μεγάλο δάχτυλα του ποδιού.

Επίσης είχα αδυναμία βάδισης και έπαρνα μονίμως χάπια, τα οποία μου δημιούργησαν πρόβλημα στο στομάχι. Υπεβλήθηκα σε Διαδερμική Μικροενδοσκοπική Δισκεκτομή Ο5-Ι1 αριστερά από τον κυριο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του και σήμερα 2 μήνες μετά αισθάνομαι εντελώς καλά και έτοιμος για εργασία.

Μέσα σε 15 μέρες από το χειρουργείο περπάτησα απόστασηα 7χλμ. με άνεση και ανέβηκα σκάλες εξίσου άνετα.

Μανώλη Αννα - Μαρίνα
Μανώλη Αννα - Μαρίνα 21/4/2020

Ονομάζομαι Μανώλη Αννα - Μαρίνα και επισκέφθηκα τον κύριο Πολυθοδωράκη μετα από 7 μηνών πόνους στην ΟΜΣΣ, στο ισχιο και τελικά σε όλο το αριστερό μου πόδι. Τον τελευταιο μήνα δε μήνα με έντονα μουδιάσματα.  Ένα μήνα πριν υποβλήθηκα σε Διαδερμική Μικροενδοσκοπική Δισκεκτομή στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Σήμερα αισθάνομαι πολύ καλά και ανακτώ τις δυνάμεις μου σιγά σιγά και να αναμένω την πλήρη ανάρρωσή μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Πολυθοδωράκη για τον επαγγελματισμό του, την εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε και την θεραπεία που μου πρόσφερε.

Ελπίδα Β.
Ελπίδα Β. 17/4/2020

Ονομάζομαι Ελπίδα Β. και επισκέφθηκα το ιατρείο του κου. Πολυθοδωράκη έχοντας έντονο μούδιασμα στο δεξί πόδι. Με καθησύχασε και προγραμματίσαμε άμεσα το χειρουργείο, περίπου ένα μήνα πριν. Παρότι ήταν η πρώτη μου εμπειρία με χειρουργείο, πήγαν όλα πολύ καλά και κατά την διάρκεια και μετεγχειρητικά. Σήμερα τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει και η ουλή είναι ανεπαίσθητη. Ευτυχώς που έκανα την επέμβαση, αισθάνομαι τυχερή που με ανέλαβε ο κύριος Πολυθοδωράκης.

Κοττάκη Άννα
Κοττάκη Άννα 15/4/2020

Ονομάζομαι Κοττακη Αννα και επισκέφθη και οι πόνοι έχουν μετριάσει. τον κύριο Πολυθοδωράκη  έχοντας πόνο στον αυχένα  και στα  άνω άκρα. Διαγνώστηκα με αυχενική μυελοπάθεια Α5, Α6, Α7 και υποβλήθηκε σε πρόσθια αυχενική Δισκεκτομή και Σπονδυλοδεσία  Α6-Α7 από τον κυριο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του. Ένα μήνα μετά το χειρουργείο αισθάνομαι ήδη καλύτερα. Ευχαριστώ τον κο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του για την φροντίδα τους, την προσοχή τους και το επιθυμητό απότέλεσμα.

Αφροδίτη Καμπάνη
Αφροδίτη Καμπάνη 13/4/2020

Ονομάζομαι Αφροδίτη Καμπάνη και όταν επισκέφθηκα τον κο. Πολυθοδωράκη  το δεξί μου πόδι ήταν « νεκρό» . Ένιωθα μεγάλη πίεση στο δάχτυλο του ποδιού μου και είχα έντονο  μούδιασμα, αρχικά στο πόδι. Υπήρξε σύσταση για χειρουργείο και έτσι υπεβλήθη σε Διαδερμική Σπονδυλοδεσία Ο4-Ο5 από τον κο. Πολυθοδωράκη και την ομάδα του. Σήμερα, ένα μήνα  μετά το χειρουργείο  αισθάνομαι πολύ καλύτερα, δεν νιώθω κόπωση και εχω ήδη διακόψει τα παυσίπονα.

Στάθης Μουρδοκούτας
Στάθης Μουρδοκούτας 11/4/2020

Ονομάζομαι Στάθης Μουρδοκούτας και επισκέφθηκα το ιατρείο του κυρίου Πολυθοδωράκη έχοντας αδυναμία βάδισης και τρομερούς πόνους στο πόδι. Μου συνεστήθη να κάνω χειρουργείο και  ένα μήνα πριν υπεβλήθη σε Διαδερμική Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή Ο4-Ο5 αριστερά. Σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχω επανέλθει πλήρως στις δραστηριότητες μου.

Αγγελική Σ.
Αγγελική Σ. 9/4/2020

Ονομάζομαι Αγγελική Σ. επισκέφθηκα τον κο. Πολυθοδωράκη έχοντας φρικτούς και πόνος στη μέση. Διαγνώστηκα με κήλες ασβεστοποιημένες  στους 01,Ο2  και Ο4,Ο5. Χειρουργήθηκα 6 εβδομάδες πριν από τον κύριο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του και τώρα είμαι σε απόλυτη ευτυχία. Δεν έχω πόνους και ευχαριστώ απεριόριστα όλους.

Φ. Ε.
Φ. Ε. 7/4/2020

Ονομάζομαι Φ. Ε. και επισκέφτηκα το ιατρειο του κου Πολυθοδωρακη, έχοντας έντονο πόνο και μουδιασμο στο αριστερο πόδι. Επίσης δεν μπορούσα να περπατήσω, για περισσοτερο από 100 μέτρα. Ένα μήνα πριν χειρουργήθηκα από τον κο. Πολυθοδωράκη και την ομάδα του κάνοντας Μικρο- Ενδοσκοπική Αποσυμπίεση Ο2-Ο4. Σήμερα δεν έχω πόνους και έχω περπατήσει μέχρι και 2 χλμ. Ευχαριστω πολύ ολη την ομάδα.

Θεοδοσίου Σοφία
Θεοδοσίου Σοφία 20/2/2020

Ονομάζομαι Θεοδοσίου Σοφία και πριν χειρουργηθώ αισθανόμουν ένα φοβερό νευρόπονο στο δεξί πόδι που ξεκινούσε από τον γλουτό και κατέληγε στο πέλμα. Χειρουργήθηκα από τον κύριο Πολυθοδωράκη στο Ερρίκος Ντυνάν, κάνοντας αφαίρεση κύστης και Μικροενδοσκοπική Ημιπεταλεκτομή Ο5, η οποία κύστη πίεζε το νεύρο. Μετα από ένα μήνα αισθάνομαι καλύτερα. Αποδίδω το γεγονός ότι δεν είμαι απόλυτα καλά στο ότι δεν ακολούθησα της οδηγίες της ανάρρωσης.

Τσάκου Σταματία
Τσάκου Σταματία 15/2/2020

Ονομάζομαι Τσάκου Σταματία και τον προηγούμενο μήνα υπέφερα από αυχεναλγία και αντανακλαστικούς πόνους στο αριστερο χέρι. Οταν επισκέφθηκα τον κυριο Πολυθοδωράκη μου εκανε εντύπωση ότι εντόπισε το πρόβλημα μου μέσω της κλινικής εξέτασης, πριν δει τη μαγνητική μου. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη άμεσα και προχωρήσαμε σε αυχενική δισκεκτομή και σπονδυλοδεσία Α5-Α6 ένα μηνα πριν. Σήμερα αισθάνομαι εξαιρετικά και σε μερικούς μήνες θα έχω ξαναμπεί πλήρως στην καθημερινότητα μου.

Παναγιώτης Γ.
Παναγιώτης Γ. 6/2/2020

Ονομάζομαι Παναγιώτης Γ. Είχα έντονες ημικρανίες, ζαλάδες, πόνο και μουδιάσματα στα χέρια. Μετά από απεικονιστικές εξετάσεις φάνηκαν δυο σοβαρές ήλες στον Α4-Α5 και Α6-Α7 οι οποίες πίεζαν σημαντικά το νωτιαίο μυελό. Ενα μήνα πριν χειρουργήθηκα από τον κύριο Πολυθοδωράκη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κάνοντας δισκεκτομή και σπονδυλοδεσία στον Α4-Α5 και ολική αρθροπλαστική δίσκου στον Α6-Α7. Σήμερα τα συμπτωματα έχουν σχεδόν εξαληφθεί.

Β. Δ.
Β. Δ. 20/1/2020

Πριν απο ένα μήνα έσκυψα για να επισκευάσω μια βλάβη  και ένιωσα έντονο πόνο και παράλυση. Εντός 24ωρου χειρουργήθηκα στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center από τον κύριο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του (Διαδερμική Μικρο Ενδοσκοπική Δισκεκτομή).

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, δεν αισθάνομαι καθόλου πόνο, ούτε τα λοιπά συμπτωματα.

Σπανού Άννα
Σπανού Άννα 13/1/2020

Ονομαζομαι Σπανού Άννα και ήρθα στο ιατρείο του κυρίου Πολυθοδωράκη έχοντας πόνο στην αριστερή ωμοπλάτη, αιμωδίες σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματος, μεγάλη απώλεια μυϊκής δύναμης στην αριστερη πλευρά και απώλεια αφής. Η διάγνωση ήταν μυελοπάθεια.

Χειρουργήθηκα κάνοντας πρόσθια αυχενική δισκεκτομή και σπονδυλοδεσία Α4-Α5 και Α5-Α6 στο Ερρικος Ντυνάν Hospital Center από τον κύριο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του.

 Τα συμπτώματα σήμερα έχουν εξαφανισθεί και αισθάνομαι πάλι δυνατή και χωρις πόνους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Πολυθοδωράκη και τους συνεργάτες του για την μεγάλη προσοχή που έδωσαν στην περίπτωση μου και για την αίσια έκβαση του χειρουργείου!

Αναστάσιος Μερκουρης
Αναστάσιος Μερκουρης 19/11/2019

Πριν υποβληθώ σε εγχείρηση, είχα αδυναμία δεξιού χεριού, σε σημείο να μην μπορώ να το σηκώσω. Στις 2/10/2019 υποβλήθηκα σε πρόσθια αυχενική δισκεκτομή και σπονδυλοδεσία Α4-Α5, Α5-Α6 στο Ερρικος Ντυναν Hospital Center, από τον κύριο Πολυθοδωράκη και την ομάδα του. Μετά από ένα μήνα, ο πόνος και το μούδιασμα έχουν υποχωρήσει και το χέρι μου έχει αποκατασταθεί. Ευχαριστώ πολύ τον κο. Πολυθοδωράκη για την άψογη ενημέρωση πριν το χειρουργείο και την συνεργασία του καθ`όλη την διάρκεια της πορεία μου.
Αναστάσιος Μερκουρης  

Ι.Α.
Ι.Α. 21/9/2019

Υποβλήθηκα σε Σπονδυλοδεσία Ο5-Ο1 πριν 1 μήνα από τον κο. Πολυθοδωράκη και την ομάδα του. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, κάθε ημέρα αισθάνομαι καλύτερα. Πήρα ελάχιστη αγωγή (Depon) τις πρώτες ημέρες μετά από τη επέμβαση και αισθάνομαι πολύ καλά.

Λεοντή Αρχοντούλα
Λεοντή Αρχοντούλα 26/8/2019

Υπεβλήθη σε Δισκεκτομή Ο4-Ο5 πριν ένα μήνα. Σηκώθηκα και περπάτησα άμεσα μετά την επέμβαση. Πήρα παυσίπονη αγωγή τις 2 πρώτες ημέρες. Πέντε ημέρες μετά την επέμβαση αισθανόμουν πολύ καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πολυθοδωράκη και τον  κύριο Χαριτίδη, καθώς και όλη την ιατρική ομάδα.

A. Λ.
A. Λ. 20/6/2019

Είχα πολύ έντονους πόνους στη μέση και το πόδι. Στις 10/4/2019 υποβλήθηκα σε μικροενδοσκοπική δισκεκτομή Ο4-Ο5. Η ανακούφιση ήταν άμεση και μέσα σε 5 ημέρες υποχώρησαν όλες οι ενοχλήσεις. Μπορούσα σε 10 ημέρες να επιστρέψω στην εργασία μου. Σήμερα ένα μήνα μετά, είμαι πλήρως λειτουργικός σε όλες τις δραστηριότητες μου.

Καζερός Παναγιώτης
Καζερός Παναγιώτης 7/6/2019

Ονομάζομαι Καζερός Παναγιώτης και υποβλήθηκα σε Μικρο Δισκεκτομή Ο5-Ι1 πριν ένα μήνα. Ημουν κλινήρης με έντονους πόνους για 4 ημέρες. Άμεσα μετά την επέμβαση δεν είχα καθόλου ενοχλήσεις. Σηκώθηκα μέσα στην πρώτη ώρα χωρίς καμία ενόχληση. Είμαι εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα και ευχαριστώ θερμά τον κο. Πολυθοδωράκη και την ομάδα του.

Χριστίνα Νικολαϊδου - Σαββίδου
Χριστίνα Νικολαϊδου - Σαββίδου 2/5/2019

Ευχαριστώ την ομάδα και τον γιατρό μου Ιωάννη Πολυθοδωράκη για το δύσκολο χειρουργείο που επιτέλους, με αυτό έφερε στο τέλος την δύσκολη περιπέτεια μου και ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνουν να συνεχίσω, χωρίς να σβήσει το χαμόγελο μου!

Κυριακή Μπουλά
Κυριακή Μπουλά 4/9/2018

"Μετα απο μια προγραμματισμένη επίσκεψη στο Ερρικος Ντυνάν και συναντώντας τον κύριο Πολυθοδωράκη, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, για την άψογη και πολύ ανθρώπινη συμπεριφορά και του ίδιου και της ομάδας του. Όλοι μας συμπεριφέρθηκαν με ευγένεια, σε μένα και το παιδί μου, σε οτιδήποτε χρειαστηκαμε. Αυτό που θα μείνει στο μυαλό μου, ήταν το χαμόγελο και η αγάπη που έδειξαν σε ένα παιδί!"
Κυριακή Μπουλά

Αλεξάνδρου Ελένη
Αλεξάνδρου Ελένη 4/9/2018

"Εχω χειρουργηθεί στην Κύπρο, όπου η επέμβαση, δεν ήταν επιτυχής . Ο γιος μου βρήκε την ομάδα του κυρίου Πολυθοδωράκη στην Αθήνα. Η ομάδα με χειρούργησε, με μεγάλη επιτυχία"
Αλεξάνδρου Ελένη, Κύπρος

Χατζησταμάτη Βασιλική
Χατζησταμάτη Βασιλική 07/4/2017

Ο Ιωάννης Πολυθοδωράκης είναι ένας εξαιρετος  γιατρός καθώς επίσης και όλη η ομάδα του. Είναι ένας γιατρός που θα αφιερώσει όσο χρόνο χρειαστεί για να σου εξηγήσει το πρόβλημα που έχεις και τις εναλλακτικές λύσεις. Εγω προσωπικά μετά από 2 μήνες σε ακινησία, χωρίς να μπορώ να περπατήσω, με άπειρες γνωματεύσεις απο διαφορους γιατρούς. Μετά απο την κλινική εξέταση και αρκετή συζήτηση με το γιατρό, η μόνη μου λύση ήταν το χειρουργείο, πράγμα που είχα πει ότι δεν θα έκανα. Αλλά χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το "ναι". Με είχε κερδίσει ο γιατρός. Μέσα σε μια εβδομάδα εκανα το χειρουργείο" Διαδερμική Σπονδυλοδεσία- Δισκεκτομή- Διατρημματική Μεσοσωμάτια Σπονδυλοδεσία και Ανάταξη Σπονδυλολίσθησης" και αμέσως την επόμενη μέρα ο γιατρός με είχε όρθια και περπατούσα μετά από 2 μήνες.

Η ανάρρωση μου έγινε χωρίς φαρμακευτική αγωγή μόνο με κάποιες ασκήσεις πάντα σε συνεννόηση με το γιατρό και επανήλθα στις καθημερινές μου δραστηριότητες.
Ο γιατρός είναι πάντα δίπλα μου οτι και να χρειαστω όπως  και όλα τα μέλη της ομάδας ιατρκό και διοικητικό προσωπικό.
Σας ευχαριστω όλους πάρα πολύ
Αντώνης Γ.
Αντώνης Γ. 3/4/2018

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου κ. Πολυθοδωράκη για την επιτυχημένη επέμβαση με σπονδυλοδεσία στην οποία υποβλήθηκα λόγω αυχενικής μυελοπάθειας.

Ο γιατρός μου αφιέρωσε πολύ χρόνο τόσο για λεπτομερή εξέταση όσο και για να μου αναλύσει λεπτομερώς το πρόβλημα. Με κέρδισε από την πρώτη επίσκεψη με την εξειδίκευση του και την ειλικρίνεια του και αποφάσισα το χειρουργείο άμεσα. Ένιωσα εμπιστοσύνη & ασφάλεια για το χειρουργείο από την πρώτη στιγμή. 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον γιατρό μου κ. Πολυθοδωράκη, όσο και τον συνεργάτη του κ. Βοϊδονικόλα, την αναισθησιολόγο κυρία Καραναστάση & όλη την υπόλοιπη ομάδα για την καλή τους διάθεση, τον επαγγελματισμό τους & την άψογη συνεργασία. Ακόμα και οι κοπέλες άψογες, ευγενικές και συνεργάσιμες σε ότι χρειάστηκα.

Έχουν περάσει 8 ημέρες από το χειρουργείο και τα πρώτα σημαντικά σημάδια βελτίωσης από την μυελοπάθεια έχουν ήδη φανεί. 

Δύσκολο στις μέρες μας να βρεις εξειδικευμένο γιατρό και ανθρώπινο γιατρό που να σε αντιμετωπίζει σαν άνθρωπο και όχι σαν "πορτοφόλι". Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μ.Μ.
Μ.Μ. 5/10/2017

Μετά από μια πετυχημένη Σπονδυλοδεσία που πραγματοποίησε ο νευροχειρουργός κ. Πολυθοδωράκης Ιωάννης, αισθάνομαι σε διάστημα μόνον 1 μηνός, μετά την επέμβαση, ότι ξαναζώ και αποκτώ εμπιστοσύνη πάλι στον ευατό μου.

Αλεξίου Σταυρούλα
Αλεξίου Σταυρούλα 22/3/2018

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά  τον γιατρό μου κο Πολυθοδωράκη που με βοήθησε να λύσω αυτό το πρόβλημα στον αυχένα μου, αναίμακτα και εύκολα, χωρίς να το καταλάβω. Για πότε έγινε η διάγνωση ακριβώς, πότε το χειρουργείο, πότε η ανάρρωση δεν το κατάλαβα καθόλου.

Ο γιατρός πάντα εκεί, όποτε τον χρειαζόμουν και για τα τηλέφωνα που του έκανα,  ακόμη και 11 το βράδυ και πάντα θα μου εξηγούσε. Για τα κορίτσια τι να πω, άψογες, σε όλα, οτιδήποτε ήθελα να ρωτήσω και για οτιδήποτε, πάντα απαντήσεις για όλα. Εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, γιατι αυτό που μου είπε ο γιατρός από την αρχή έγινε. Το αποτέλεσμα ΤΕΛΕΙΟ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον κύριο Πολυθοδωράκη, ο γιατρός αυτός κάνει θαύματα.

Λαβδάκης Εμμανουήλ
Λαβδάκης Εμμανουήλ 20/3/2018

Αντιμετώπισα ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας. Με την βοήθεια του κυρίου Πολυθοδωράκη και της ομάδας του, αντιμετωπίστηκε επιτυχώς. Η συνεργασία τόσο με τον κύριο Πολυθοδωράκη όσο και με την ομάδα του ήταν άψογη. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Λυκουρέση Αικατερίνη
Λυκουρέση Αικατερίνη 20/7/2017

3μήνες στο κρεβάτι από φρικτούς πόνους στη μέση (σπονδυλική στήλη). Μας συνέστησαν τον κύριο Πολυθοδωράκη. Από την πρώτη στιγμή μας κέρδισε με την ευγένεια, την ηρεμία του και με το πόσο λεπτά χειρίστηκε το πρόβλημα μου. Ενα μεγάλο μπράβο στον ίδιο και στους εξαιρετικούς χαμογελαστούς και ευγενικούς συνεργάτες του (αναισθησιολόγο, γραμματεία, κλπ.).

K. T.
K. T. 9/5/2017
Από την μια μέρα στην άλλη μπόρεσα να περπατήσω χωρίς πόνους. Την μία μέρα χειρουργήθηκα και την επόμενη πήγα σπίτι περπατώντας. Ο γιατρός αλλά και όλη η ομάδα του, ήταν πάνω από όλα άψογοι επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι.
Πέπε Αικατερίνη
Πέπε Αικατερίνη 24/10/2017

Πριν την επέμβαση ένιωθα χάλια, πόναγα στο ισχίο, στο μηρό και στη γάμπα, πάρα πολύ. Ένιωθα κάψιμο στην οσφυϊκή μοίρα και με κρατούσε μακριά από πολλές δραστηριότητες. Στον 1 μήνα μετά την επέμβαση, νιώθω πολύ καλύτερα, δεν έχω πόνους και είμαι πολύ καλύτερα.

Αναστασία Σκαμνέλη
Αναστασία Σκαμνέλη 12/05/2016

Υποβλήθηκα σε Διαδερμική Σπονδυλοδεσία πριν από ένα χρόνο. Πριν χειρουργηθώ για 2 μήνες δεν μπορούσα να περπατήσω. Μετά το χειρουργείο ελευθερώθηκε το πόδι μου και δεν πονούσα καθόλου.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πολυθοδωράκη και όλη την ομάδα του!!!

Μάρθα Σαβελώνα
Μάρθα Σαβελώνα 13/5/2015

Πριν από εφτά χρόνια, εν ώρα δουλειάς αντιμετώπισα ένα σοβαρότατο πρόβλημα με τη μέση. Έπρεπε να χειρουργηθώ στη μέση μέσα σε εφτά ημέρες για να ανακτήσει το πόδι μου πάλι τη δύναμή του. Με τη στήριξη της οικογένειάς μου  για να πάρω την απόφαση να χειρουργηθώ επισκέφτηκα τον νευροχειρουργό  Ιωάννη Πολυθοδωράκη. Μου εξήγησε με υπομονή και λεπτομέρεια τι ακριβώς θα έκανε και χειρουργήθηκα χωρίς κανένα άγχος.

Έκανα Σπονδυλοδεσία  και περπάτησα την ίδια μέρα. Το πόδι μου ξαναβρήκε τη δύναμή του και δεν είχα κανένα πρόβλημα μετά το χειρουργείο. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του μετά το χειρουργείο και ζω ξανά μία φυσιολογική ζωή. "Κάθε μέρα που περνάει από τότε την απολαμβάνω και δεν ξεχνώ ποτέ την αποφασιστικότητα, την υπομονή, την ανθρωπιά  και την λεπτομερή δουλειά που έκανε ο γιατρός". ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

Νικόλαος Ν.
Νικόλαος Ν. 8/6/2017

Γράφω ένα χρόνο μετά από επέμβαση μικροδισκεκτομής από το γιατρό (είμαι 32 κατά την αξιολόγηση). Μετά από επίσκεψη σε 4 γιατρούς όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα, επισκέφθηκα και τον κο Πολυθοδωράκη.

Από το ραντεβού και μετά πήρα αμέσως την απόφαση, και δύο μέρες μετά έκανα την επέμβαση. Ναι, η διαφορά του γιατρού από τους άλλους είναι τόσο μεγάλη. Ο συγκεκριμένος γιατρός παίρνει την υψηλότερη αξιολόγηση σε κάθε τύπου μετράει. Σε κατάρτιση, σε επαφή με τον ασθενή  με τον ασθενή, σε ανθρωπιά, σε επεξήγηση, σε λεπτομερή εξέταση, και πλέον μπορώ να πω, και από το αποτέλεσμα. Αγαπά αυτό που κάνει, είναι ενημερωμένος, σέβεται τον ασθενή και το λειτούργημα του. Αν τύχει να έχει αναμονή κατά το ραντεβού σας, μα θυμάστε ότι, πρώτον αξίζει  αν τύχει να περιμένετε, και δεύτερον, φέρεται σε κάθε ασθενή του όπως του και σε εσάς: θα κοιτάζει το πρόβλημα σας και όχι το ρολόι του. Θα σας πει ειλικρινά τα υπέρ και τα κατά κάθε πιθανής λύσης εξηγώντας όσες απορίες κι αν έχετε, χωρίς να έχει μια απάντηση για όλο το χειρουργείο φυσικά.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Β. Κ.
Β. Κ. 23/5/2017
Θέλω να ευχαριστησω τους γιατρούς, τον κύριο Πολυθοδωράκη και τον κύριο Λιβέρη, για την αφοσίωση, λεπτομέρεια, εμπειρία, κατανόηση, συνεννόηση, ανθρωπιά και ευαισθησία τους.
Εκαναν ένα χειρουργείο (Σωματεκτομή - Αυχενική Σπονδυλοδεσία)  κατανοητό και σχεδόν χωρίς πόνο, διότι μου είπαν ακριβώς τι να περιμένω. Ενα μεγάλο ευχαριστω και μπράβο στους γιατρούς και τους συνεργάτες τους.
M. I.
M. I. 11/3/2016

...Εφυγε ο πόνος απο την πρωτη στιγμη  μετα το χειρουργειο. Ο  κυριος Πολυθοδωράκης πολύ καλός και υπομονετικός. Το πρόγραμμα αποκατάστασης σημαντικό.

Μαρία Τ.
Μαρία Τ. 22/03/2017

O γιατρός είναι έμπειρος στην ανάλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα μου είναι ολίσθηση σπονδύλου. Μου πρότεινε κάποιες εξετάσεις και παράλληλα μου έδωσε  μια αγωγή για τον πόνο.

Αντώνιος Γ.
Αντώνιος Γ. 26/07/2016

Ο γιατρός είναι πάνω απ’ όλα τίμιος και εξηγεί στον ασθενή όλα τα ενδεχόμενα αναλυτικά με παραδείγματα. Ασχολήθηκε μαζί μου περίπου 1,5 ώρα με κλινική εξέταση και αρκετό διάλογο. Στην περίπτωσή μου, έφυγα ανακουφισμένος διότι ο γιατρός μου έδωσε όλα τα ενδεχόμενα αναλυτικά αλλά ρεαλιστικά και χωρίς υπερβολές έτσι ώστε να ξέρω ακριβώς που βρίσκομαι. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα σας τρομάξει ούτε θα προσπαθήσει να πείσει για κάποια αγωγή ή επέμβαση που δεν χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Μπράβο του, τον συστήνω ανεπιφύλακτα βάσει της εμπειρίας που είχα κατά την επίσκεψή μου.

Κατερίνα Χ.
Κατερίνα Χ. 09/10/2015

Εξαιρετικός επαγγελματισμός και ανθρώπινη, φιλική προσέγγιση. Ο γιατρός διαθέσιμος και επεξηγηματικός, ενέπνευσε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Διέθεσε όλο τον απαραίτητο χρόνο για πλήρη και διεξοδικό έλεγχο. Φύγαμε χωρίς απορίες με σαφή εικόνα και ακόμα σαφέστερη και καθησυχαστική καθοδήγηση.

Μαρίνα Τζινιέρη
Μαρίνα Τζινιέρη 23/5/2017
Νιώθω την υποχρέωση να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κο. Πολυθοδωράκη για την εξαιρετική εργασία του στο χειρουργειο, το οποίο πραγματοποίησε στον αυχένα μου. Πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός ιατρός!!!
Βασίλης Κ.
Βασίλης Κ. 11/03/2016

Δεξιοδική και αναλυτική εξέταση. Για πρώτη φορά επίσκεψη σε γιατρό κράτησε σχεδόν 90 λεπτά (Οι περισσότεροι του κλάδου αρκούνται σε 20-30 λεπτά). Σίγουρα θα τον σύστηνα σε όποιον ενδιαφέρεται να "ψάξει" σε βάθος το πρόβλημά του...

Ντάκος Δημήτριος
Ντάκος Δημήτριος 25/5/2017
Ο γιατρός κ. Πολυθοδωράκης ήταν εξαιρετικός από την πρώτη στιγμή της επισκεψής μας στο ιατρείο. Η επεξηγηματικότητα του  και η περιγραφή με κάθε λεπτομέρεια, τόσο της κατάστασης στην οποία βρισκόμουν, όσο και για του χειρουργείου, με οδήγησαν να τον εμπιστευτώ και να αισθάνομαι σιγουρια και ασφάλεια. Η οργάνωση του ιατρείου, το χαμόγελο των κυριών, που συνέβαλαν στην διετέλεση και περάτωση όσων απαιτούνταν για την επεμβαση, ήταν κάτι που με έκανε να αισθανθώ ασφαλεια  και οικειότητα.
 
Ευχαριστω όλη την ομάδα του κυρίου Πολυθοδωράκη, καθώς και τον κύριο Λιβέρη Ιάσονα.
Μαρτίνη Ανριέττα
Μαρτίνη Ανριέττα 27/6/2017

Μετά από ραδιοσυχνότητες που έκανα στην ιερολαγόνιο αισθάνομαι πολύ καλύτερα, ο αρχικός πόνος έχει εξαφανιστεί, κοιμάμαι καλά χωρίς  να ξυπνάω πια όποτε γυρίζω πλευρό.

Γυμνάζομαι ήδη (μετά από μια εβδομάδα).

Κ.Ν.
Κ.Ν. 29/6/2017

Αισθάνομαι καλά μετά από 20 ημέρες καθημερινά περπατάω 400-500m και αισθάνομαι καλά, κάθε ημέρα και καλύτερα.

Μαρατσής Γεώργιος
Μαρατσής Γεώργιος

Σας ευχαριστώ όλους, γενικά ειδικά θα αναφερθώ και θα ευχαριστήσω τον νευροχειρουργό Ιωάννη - Αντώνιο Πολυθοδωράκη, αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα, τον ευχαριστώ. Ευχαριστώ την αναισθησιολόγο κυρία Κάθυ Βολταίρα τους κκ Κανάρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργό και Ιάσονα Λιβέρη Ορθοπαιδικο καθώς και οποιον άλλον συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της ψυχοφθόρας αυτής επέμβασης (ψυχοφθόρα με την έννοια της πολύωρης διάρκειας.)

Τέλος καλό όλα καλά.

Ευχαριστώ 

Φ. Ν.
Φ. Ν.
Μετά την επέμβαση σταμάτησε αμέσως η ενόχληση στα ισχία  και σταδιακα σε 15 ημέρες μετά αισθάνομαι στο top της προ της εφμάνισης των προβλημάτων κατάστασης. Επανέρχομαι σταδιακά σε κατάσταση πλήρους λειτουργικότητας.
Γ.Κ.
Γ.Κ. 20/3/2018

Τέλεια ομάδα!!

Δείτε σε βίντεο

Copyright ©2021 Brain-Spine.gr. All rights Reserved

Powered by MayaGraphics