Νοσοκομεία

Νοσοκομεία

Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

Η ομάδα του Athens Brain & Spine Surgery  συνεργάζεται με το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν ανήκοντας στην Δ' Νευροχειρουργική Κλινική.

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center υπηρετεί με συνέπεια τις αξίες του, έχοντας πάντα στο επίκεντρο της προσοχής του τον άνθρωπο και τη διασφάλιση της υγείας του, επενδύει στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και μέσω της εταιρικής του δράσης στηρίζει την κοινωνία.

Στις εγκαταστάσεις του, που εκτείνονται σε 55 χιλιάδες τ.μ., αναπτύσσονται κλινικές και εξωτερικά ιατρεία όλων των ειδικοτήτων, πλήρως εξοπλισμένα, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει 303 κλίνες κλινικών, 25 χειρουργεία, 38 κλίνες μονάδων εντατικής θεραπείας, 24 κλίνες μονάδων τεχνητού νεφρού και 78 κλίνες νοσηλείας μιας ημέρας. 

Οι υποδομές του νοσοκομείου επιτρέπουν τον ολοκληρωμένο σε βάθος έλεγχο όλων των προβλημάτων σπονδυλικής στήλης με στόχο την ακριβή διάγνωση αλλά και την αποτελεσματική θεραπεία χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους. Επίσης είναι δυνατή η εφαρμογή σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών για παθήσεις σπονδυλικής στήλης με χρήση τελευταίου τύπου μικροσκοπίου, C-ARM.

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center είναι συμβεβλημένο με τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για την νοσηλεία των ασφαλισμένων του.

Δείτε σε βίντεο

Copyright ©2020 Brain-Spine.gr. All rights Reserved

Powered by MayaGraphics